En liten stuga nära stan fast ändå på landet.

februari 29, 2012 14:17 by Berra

Nu har jag sökt en lägenhet ett tag och har förstått att det är mycket billigare att köpa hus. Helt sjukt att betala 800-900 tusen för en trea och den är totalt orenoverad!! Ger upp, och det är kanske det man ska göra. Ge upp så kommer det ill en. Attraktionslagen.. Det man vill ha och lämnar ut det kommer som en bomberang till dig. Jag ska nog testa den stilen ett tag :P

Ok,jag vill ha...

 

En stuga på landet, en liten stuga som jag och mina hemmaboende barn får plats i och då tillsammans med mina djur.
En söt liten bil som jag kan ta mina turer i. Åka till Stockholm och utnyttja mina bra dealer man får genom Groupon tex. Spelar ingen roll vilken stad i och för sig,för Groupon deals finns i alla städer men i Stockholm har jag vänner och dit åker jag ofta. I Helsingborg har jag en del av min familj så har utnyttjat lite groupon deals där med! Money mouth I Borås bor jag så där utnyttjar jag dealer hej vilt ibland. Ja ja... nu kom jag ifrån ämnet men jag får väl önska mig en sak i taget då :P

Nästa önskan är en kopp kaffe, för nu känner jag att ögonen börjar ramla ihop.

Tjolahopp, kaffe nu !

 

 


Currently rated 1.5 by 674 people

  • Currently 1,499257/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 18:54