Köpa stora canvastavlor efter konferens i Stockholm

mars 10, 2016 08:54 by Admin

 

Jag var på konferens i Stockholm i lördags och jag måste säga att den lokalen vi var i, WOW! Riktigt snyggt inrett och de stora canvastavlorna som klädde väggarna var helt fantastiska. Jag fick lust att börja måla igen och ska faktiskt ut imorgon för att se om jag hittar en stor canvastavla, canvasduk. Jag har akrylfärger hemma och ska sätta igång imorgon. Jag längtar! Har inte riktigt bestämt mig för motiv men jag ska ut i skogen senare för att få lite inspiration från moder natur. J

Ikväll ska jag sitta i soffan och kolla film. Hyrde en actionfilm på min väg hem. Imorgon får vi se om jag hinner lägga upp något på bloggen, men på lördag lovar jag att blogga igen. Ses då


Currently rated 2.0 by 6 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 18:53